HÖG KVALITET
& FLEXIBILITET

Vi har specialiserat oss på städning av privatbostäder. Tjänsterna skräddarsys efter kundens individuella behov. Vi erbjuder även tillfälliga tjänster i form av flyttstädning, slutstädning vid nybyggnation, storstädning. Alla tjänster utförs med hög kvalitet, flexibilitet och kompetens.

Den vanligaste tjänsten som Easy Home Städ Proffs AB erbjuder är traditionell hemstädning. Du som kund har möjligheten att välja hemservice i abonnemangsform eller som en engångstjänst.

LITET, FRÅN 600* SEK/MÅN

När du väljer detta paketet kommer vi från Easy Home Städproffs hem till dig en gång var fjärde vecka. Vi inleder alltid med ett kundbesök. På kundbesöket går vi igenom bostaden för att se vilka behov som finns och vilka önskemål du som kund har. I samband med detta får du också information om vad vi kan erbjuda. Kundbesök är naturligtvis kostnadsfritt.

* utanför tullarna: samma grundpris samt resetillägg á 75 kr/tillfälle

MELLAN, FRÅN 1200* SEK/MÅN

När du väljer detta paketet kommer vi från Easy Home Städproffs hem till dig varannan vecka. Vi inleder alltid med ett kundbesök. På kundbesöket går vi igenom bostaden för att se vilka behov som finns och vilka önskemål du som kund har. I samband med detta får du också information om vad vi kan erbjuda. Kundbesök är naturligtvis kostnadsfritt.

* utanför tullarna: samma grundpris samt resetillägg á 75 kr/tillfälle

STORT, FRÅN 2400* SEK/MÅN

När du väljer detta paketet kommer vi från Easy Home Städproffs hem till dig varje vecka. Vi inleder alltid med ett kundbesök. På kundbesöket går vi igenom bostaden för att se vilka behov som finns och vilka önskemål du som kund har. I samband med detta får du också information om vad vi kan erbjuda. Kundbesök är naturligtvis kostnadsfritt.

* utanför tullarna: samma grundpris samt resetillägg á 75 kr/tillfälle

 • image

  För bästa resultat ber vi dig att
  Plocka undan kläder, leksaker, disk med mera så att vi kan städa effektivt. Se till att dammsugare och övriga redskap är i bra skick.

Ingår i alla rum

Dammsuger golv, lister, elkontakter, element, mattor och klädda/stoppade möbler. Torkar bort fläckar på dörrar och karmar, dammtorkar fönsterbrädor och fria ytor. Putsar speglar, moppar golv enligt överenskommelse, tömmer papperskorgar.

Kök

Torkar bort fläckar på köksluckor, fläkt och på utsidan av övriga vitvaror. Rengör disk- och köksbänk, spis och kakelvägg. Rengör ut- och invändigt i skåp där sopbehållare finns.

Toalett

Rengör badkar/dusch, handfat och toalett. Torkar bort fläckar på badrumsskåp och vitvaror. Torkar bort fläckar från väggar.

 • Petra Hallberg, Tyresö

  Easy Home Städ proffs AB är flexibla och professionella att arbeta med. Vi kan varmt rekommendera företagets tjänster.

 • Frida Lundberg, Stockholm

  Jag är fantastiskt nöjd med Easy-Homes städservice! De är ambitiösa, pålitliga och trevliga!

 • Gun Eliasson, Stockholm

  Proffsighet, flexibilitet och lyhördhet är vad jag sökte och fick av Easy Home Städ Proffs AB

Mail
KONTAKTFORMULÄR

Beskriv vad du vill ha hjälp med så kontaktar vi dig snarast!

Läs mer om GDPR
To top